Naša ponudba

GREEN ART DESIGN

Green art paneli, green art svetila, green art akustišne stene, green art interier, green art dodatki, green art napisi, Jakov moss decor.

3D PANELI

Stene, izdelane so iz visoko obstojnih materialov, se izdelujejo individualno za vsako stranke. Vsak prostor je po svoje unikaten in prav tako vsak izdelek.

OBLAZINJENO POHIŠTVO

Izdelujemo in dobavljamo izključno pohištvo po naročilu kupcev, oziroma po vzorcu za predvidene projekte.

INTERIER DIZAJN

Pohištvo po meri za vaš dom in poslovni prostor, welnes & spa interier, hotelsko pohištvo in oprema, nautic podi za kopalnice.

NAUTIC PODI

Za večino lesenih podov v kopalnicah se uporablja zelo trpežen les, kot je teak in drugi exsotični hrasti. Oblika in dizajn poda je prepuščen željam kupcev.

LESENE TERASE in FASADE

V večini se uporabljajo exsotične vrste lesa kot so; teak, lpe, cumaru, merbau, bangkirai. Izberete lahko tudi domače vrste lesa kot so; macesen, hrast, jesen ter termično obdelan jesen.

INŽENIRING

Svetovanje pri notranji opremi, vodenje montaže projektov pri opremljanju z notranjo opremo, načrtovanje, vodenje in zvedba notranje adaptacije ali obnove, koordinacije na objektih, svetovanje pri prostorskem načrtovanju ambienta in materialih.

NARAVNA OLJA IN VOSKI ZA ZAŠČITO LESA

Izdelki bodo kmalu na voljo. O sodelovanju in dobavi naravnih olij in voskov za zaščito lesa, se dogovarjamo z avstrijsko firmo.